Over NPC


De letter NPC ondersteunen mijn missie: 

  • N staat voor Nutrition - voeding staat centraal in mijn praktijk
  • P staat voor Peronsal - persoonlijk, adviezen gericht op u als persoon
  • C staat voor Care - in mijn advisering staat de zorg voor een goed advies                                    en zorg om uw welbevinden centraal

Even voorstellen

Mijn praktijk is sinds 1985 gevestigd aan de Teenschillerlaan in IJsselstein. Mijn naam is Jeannette Schild – van Weert. Voordat ik in de praktijk begon was ik sinds 1978 al werkzaam als diėtist in de gezondheidszorg. In dat jaar heb ik de 4 jarige HBO-opleiding Voeding en Diėtetiek te Den Haag afgerond. Naast mijn werk in de praktijk ben ik als diėtist werkzaam bij Abrona, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In 1987 ben ik afgestudeerd in Maastricht als 1e graads docent gezondheidszorg en met deze opleiding ben ik vele jaren, naast mijn praktijk, werkzaam geweest als docent. Ook werk ik freelance als docent bij de LOI (cursus voedingsleer en gewichtsconsulent).

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici in Nederland.
Mijn praktijk is aangesloten bij de Diėtisten Coöperatie Nederland (DCN). Als diėtist ben ik lid van de:

  • Nederlandse Vereniging van Diėtisten (NVD)
  • Diėtetiek Verstandelijk Gehandicaptenzorg (DVG)

Visie

Een mens is mede door de juiste voeding in balans. De juiste voeding is voor iedereen anders en daarom geloof ik in maatwerk. De diėtist is de professional op gebied van voeding bij gezondheid en ziekte.